Het hele jaar door op vakantie in ons chaletpark in Gelderland

Droomt u ook al jaren van een tweede huis? Heerlijk tot rust komen, met niets anders dan natuur in zicht. Of u deze droom nu voor een weekje of voor altijd wilt waarmaken: in het chaletpark van De Vuurkuil vindt u zeker een knus onderkomen.

Een vakantiehuisje bij Camping de Vuurkuil, nabij Harderwijk

In ons chaletpark vindt u chalets, vakantiehuisjes, bungalows en lege kavels. Alle kavels en accommodaties zijn aangesloten op ons eigen aardgas-, 16A energie-, water- en rioleringsnet. In uw huisje of op uw kavel kunt u kiezen voor een eigen internetabonnement via bijvoorbeeld KPN of internet van ons. Tegen betaling krijgt u dan van ons een modem. Bij elk kavel is er parkeergelegenheid.

Het is mogelijk om een chalet te kopen of te huren voor lange of korte duur. Daarnaast zijn er ook nog enkele kavels te huur, in grootte variërend van 175 tot 350 vierkante meter. Bent u al in het bezit van een chalet of stacaravan? Plaatsing hiervan is mogelijk, mits deze aan de door ons gestelde voorwaarden voldoet.

De huurprijzen zijn afhankelijk van de afmeting van het te huren kavel. Deze prijzen beginnen bij €1.750 per jaar. De energiekosten, die worden berekend met tussenmeters, en andere vaste lasten, worden separaat in rekening gebracht. Van de gemeente zult u een forensenbelastingaanslag ontvangen.

Een kavel dat compleet naar wens is? Wij verzorgen ook het tuinaanleg van onze kavels. In overleg wordt de inrichting van het kavel compleet volgens uw visie uitgewerkt.

In ons camping- en chaletpark is permanente bewoning niet toegestaan. Wel kunt u er 365 dagen per jaar recreëren.

Onze waarden

De christelijke identiteit van ons park legt de basis voor rust en recreatie aan eenieder die belang hecht aan normen en waarden. Zo is in ons park zondagsrust van toepassing en gaat men respectvol met elkaar om.